Počet položek: 0 0,- Kč

Květinová vertikální pyramida, květinové věže do měst a obcí, květinová sestava – moderní výzdoba veřejných prostranství, patrový květináč

Moderní květinové věže vynikají snadnou montáží a manipulací.

kliknutím zvětšíte
Prima-květináče květinová vertikální pyramida, květinové věže do měst a obcí, květinová sestava – moderní výzdoba veřejných prostranství, patrový květináč samozavlažovací plastové venkovní závěsné
Prima-květináče květinová vertikální pyramida, květinové věže do měst a obcí, květinová sestava – moderní výzdoba veřejných prostranství, patrový květináč samozavlažovací plastové venkovní závěsnéPrima-květináče květinová vertikální pyramida, květinové věže do měst a obcí, květinová sestava – moderní výzdoba veřejných prostranství, patrový květináč samozavlažovací plastové venkovní závěsnéPrima-květináče květinová vertikální pyramida, květinové věže do měst a obcí, květinová sestava – moderní výzdoba veřejných prostranství, patrový květináč samozavlažovací plastové venkovní závěsnéPrima-květináče květinová vertikální pyramida, květinové věže do měst a obcí, květinová sestava – moderní výzdoba veřejných prostranství, patrový květináč samozavlažovací plastové venkovní závěsnéPrima-květináče květinová vertikální pyramida, květinové věže do měst a obcí, květinová sestava – moderní výzdoba veřejných prostranství, patrový květináč samozavlažovací plastové venkovní závěsnéPrima-květináče květinová vertikální pyramida, květinové věže do měst a obcí, květinová sestava – moderní výzdoba veřejných prostranství, patrový květináč samozavlažovací plastové venkovní závěsnéPrima-květináče květinová vertikální pyramida, květinové věže do měst a obcí, květinová sestava – moderní výzdoba veřejných prostranství, patrový květináč samozavlažovací plastové venkovní závěsnéPrima-květináče květinová vertikální pyramida, květinové věže do měst a obcí, květinová sestava – moderní výzdoba veřejných prostranství, patrový květináč samozavlažovací plastové venkovní závěsnéPrima-květináče květinová vertikální pyramida, květinové věže do měst a obcí, květinová sestava – moderní výzdoba veřejných prostranství, patrový květináč samozavlažovací plastové venkovní závěsnéPrima-květináče květinová vertikální pyramida, květinové věže do měst a obcí, květinová sestava – moderní výzdoba veřejných prostranství, patrový květináč samozavlažovací plastové venkovní závěsnéPrima-květináče květinová vertikální pyramida, květinové věže do měst a obcí, květinová sestava – moderní výzdoba veřejných prostranství, patrový květináč samozavlažovací plastové venkovní závěsnéPrima-květináče květinová vertikální pyramida, květinové věže do měst a obcí, květinová sestava – moderní výzdoba veřejných prostranství, patrový květináč samozavlažovací plastové venkovní závěsnéPrima-květináče květinová vertikální pyramida, květinové věže do měst a obcí, květinová sestava – moderní výzdoba veřejných prostranství, patrový květináč samozavlažovací plastové venkovní závěsné
ks
Cena s DPH : 41 999,- Kč
Cena bez DPH : 34 710,- Kč
DPH:21 %
Dostupnost:2-4 týdny
Barva : zelená, mint
Materiál: plast
Tvar: kulatý
Velikost : nad 60cm

Květinová pyramida TOP zelená výška 2m - patrový květináč

V pyramidě je 169 sadebních otvorů plus jeden na jejím vrcholu.

Každý sadební svislý otvor má průměr 9 cm, který umožní výsadbu sazenice libovolného druhu.

Pyramida je vyrobena z polyetylénu vysoké hustoty (PEHD) procesem hloubkového formování, což zaručuje vysokou mechanickou odolnost v případě nárazu, snahy o deformaci nebo při působení velkých teplotních výkyvů.

Materiál polyetylén (PEHD) byl zvolen mimo jiné i proto, aby zde na rozdíl od ocelových pyramid nedocházelo k působení rzi na substrát.

Konstrukce zachovává svůj tvar při dlouhodobém zatížení.

Nízká hmotnost pyramidy usnadňuje manipulaci. S květinovou pyramidou lze snadno manipulovat i ve vysázeném stavu – spodní podstavec má otvory jako paleta a lze ji proto přemístit pomocí paletového nebo vysokozdvižného vozíku. Obvodové okraje každého sadebního patra jsou zkosené – zadržují dešťovou vodu.

Hlavní výhody patrových květinových pyramid TOP:

  • snadná a rychlá montáž i demontáž
  • snadná manipulace – dolní podstavec se dá jako přemístit jako paleta
  • nízká hmotnost
  • ekologický výrobek, zcela recyklovatelný
  • záruka 10 let
  • velký prostor pro substrát (až 1 m3)
  • stálost tvaru při působení teplot v rozpětí -65°C - +85°C
  • odolné UV záření, recyklovatelné, mechanická odolnost vůči nárazu
  • barevná stálost - barvivo vmíseno do hmoty během formování
  • záruka 10 let
  • vyrobeno ve Francii

Rozměry a technické údaje:

  • průměr základny: 1200 mm
  • horní průměr: 400 mm
  • výška: 2000 mm
  • Hmotnost: 40 kg
  • Prostor na substrát: 0,9 m3
  • Počet otvorů na květiny: 169

Květinová pyramida se skládá ze tří sadebních úrovní posazených na podstavci ve tvaru palety, který umožňuje její snadné přemísťování vysokozdvižným vozíkem. Demontované části lze do sebe vložit, při uskladnění tak celek minimalizuje nárok na potřebný prostor.

Postup osázení a instalace květinové patrové konstrukce TOP:

 

Umístíme podstavec na vybrané místo, utvoříme drenážní vrstvu - např. keramzit pro lepší udržení vláhy a přikryjeme netkanou textilií.

 

Usadíme 1 sadební úroveň a vkládáme z vnitřní části rostliny. Po umístění všech rostlin v jedné vrstvě vysypeme prostor substrátem. Celý postup opakujeme až osázení celé sadební úrovně. Poté substrát důkladně zavlažíme a položíme další sadební úroveň.

Upozornění: je zakázáno šlapat po květinové stěně. Při instalaci používejte žebřík!

Barvivo je do PEHD vmíseno při hloubkovém formování, odstín je probarven do formované hmoty. Konstrukce je certifikována Národním centrem pro hodnocení fotoprotekce (CNEP) na dlouhodobou stálost vybarvení při působení UV paprsků.

Barva pyramidy je zelená (RAL 6005). Pyramida je zcela recyklovatelná. Poskytovaná záruka je 10 let.

Výrobcem je francouzská firma Green City, která je největší světový producent květináčů pro města a obce.

Typ na sázení:

Pyramidu lze osázet libovolnými rostlinami v jakémkoliv ročním období. Velmi vhodné k výsadbě jsou půdokryvné rostliny (typu bégonia, viola, primula agératum, lobelia atd.) Tyto rostlinu garantují rychlý výsledek v podobě nádherné květinové věže.

Ke květinové stěně lze doobjednat zavlažovací sadu (není součástí ceny květinové stěny).

Zavlažovací sada se skládá z hlavní sestavy a mikrozávlahy.

 

Potřebujete poradit ? Prima-květináče květinová vertikální pyramida, květinové věže do měst a obcí, květinová sestava – moderní výzdoba veřejných prostranství, patrový květináč samozavlažovací plastové venkovní závěsné

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace